Σχετικά με εμάς

Τι είναι το Pnyka Votes;

Το Pnyka Votes είναι ένα project του Pnyka Org. με σκοπό τη διεξαγωγή και δημοσίευση ερευνών, δημοσκοπήσεων και στατιστικών αναλύσεων.

Μάθε περισσότερα για το Pnyka Org. εδώ

Ομάδα Έρευνας

Η Ομάδα Έρευνας θα αναλάβει να αναζητήσει και να διεκπεραιώσει δημοσκοπήσεις που αφορούν τη κοινωνία, τη πολιτική, τη παιδεία, τη οικονομία και τις διεθνείς σχέσεις.

Ομάδα Σύνταξης

Η Ομάδα Σύνταξης θα αναλάβει να παρουσιάσει τις δημοσκοπήσεις και να εξηγήσει τις επί μέρους παραμέτρους των ερευνών (δημογραφικά στοιχεία, χρόνος έρευνας, τόπος/τρόπος διεξαγωγής κλπ.) ώστε τα αποτελέσματα να είναι κατανοητά σε όλους.

Ομάδα στατιστικής ανάλυσης

Η Ομάδα στατιστικής ανάλυσης θα αναλάβει να αναλύσει και να επεξεργαστεί τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων τα οποία θα συλλέγει η Ομάδα Έρευνας.

Ομάδα Graphic Design & Social Media

H Ομάδα Graphic Design & Social Media θα αναλάβει τη τελική μορφοποίηση και παρουσίαση των ερευνών στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Θα δημιουργεί γραφικά παρουσιάσεων καθώς και θα αναλάβει τη δημοσίευση τους στους λογαριασμούς του Pnyka Votes και Pnyka Press.

Τεχνική Ομάδα

Η Τεχνική Ομάδα θα αναλάβει τη διαχείριση της ιστοσελίδας Pnyka Votes και του Συστήματος Δημοσκοπήσεων ενώ, θα διασφαλίσει το αδιάβλητο των διαδικασιών καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής τους.